vidaXL 142352 Dezumidificator

vidaXL 142352 Dezumidificator

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Dezumidificator

Trotec TTK 165 ECO Dezumidificator 2 799,00 RON Trotec TTK 165 ECO MASTER DH 752 Dezumidificator de la 4 146,00 RON MASTER DH 752 Turbionaire Pro 70N Dezumidificator 3 399,25 RON Turbionaire Pro 70N Trotec TTK 170 ECO Dezumidificator 2 799,00 RON Trotec TTK 170 ECO

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Putere 860 W
Capacitate rezervor 5.8 l
Capacitate dezumidificator 50 liter/day

Dimensiuni

Latime 41.5 cm
Inaltime 76.5 cm
Adancime 49.5 cm
Greutate 33 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Acest dezumidificator vă va ajuta să combateți pereții umezi, mirosurile, mucegaiul și condensul din camere umede. Excesul de umezeală va fi condensat și colectat într-un rezervor de apă cu o capacitate de 5,8 L. Rezervorul de apă poate fi detașat pentru a vărsa apa. Dezumidificatorul se va opri automat atunci când rezervorul de apă este plin. Un furtun de apă poate fi conectat la rezervorul de apă pentru scurgere continuă. Poate funcționa în temperaturi ambientale între 5 °C și 38 °C. Este prevăzut cu un ecran LED, ce vă permite să vedeți temperatura actuală din cameră și umiditatea, precum și dacă rezervorul de apă este plin sau nu. Filtrul de aer este detașabil și lavabil. Dispozitivul are o capacitate maximă de dezumidificare de 50 de litri în 24 de ore. Este ideal pentru uz casnic.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.