Trotec TTK 95 E Dezumidificator

Trotec TTK 95 E Dezumidificator

de la 999,00 RON 2 oferte
Descrierea produsului
Dezumidificator Trotec Germania TTK 95 E - Transport Gratuit   Confort, sanatate, stil, intr-un singur cuvant-marca Trotec Germania       Capacitate max. dezumidificare de 30l/zi si debit aer de 200mc/h. Potrivit pentru spatii de pana la 90mp.   Display citeţ, luminat.  

Afişaj al umidităţii relative din aer.  

Program de uscare a hainelor.  

Funcțiune temporizator (timer).  

Suflantă pe două trepte.  

Funcţiune swing, pentru distribuţia uniformă a aerului.  

Dispozitiv de fixare a cablului.  

Dezumidificare automată comadată cu higrostat, cu alegerea valorii între 30 şi 90 % u. r. , în paşi de 5 %.

Imediat ce se atinge valoarea de umiditate dorită, compresorul se deconectează automat. Ventilatorul funcţionează în continuare. Afişajul rămâne activ. Aparatul se activează automat la depăşirea valorii setate.

Lampă de control pentru a semnaliza dacă rezervorul de apă e plin.

Protecție la preaplin, cu deconectarea automată a aparatului, când rezervorul de apă e plin.

Dejivrare cu aer recirculat.

Racord pentru montarea unui furtun, pentru evacuarea externă a condensatului.     Date tehnice:

  Capacitate de dezumidificare max. : 30 litri/24h.

Debit de aer: 200 m³/h.

Potrivit pentru încăperi până la: 90 m2 / 230 m³

Domeniul de lucru, temperatură: 5 - 32 °C

Domeniul de lucru, umiditate: 30 până la 90 % u. r.

Tensiune: 230 V / 50 Hz.

Putere consumată max. : 0,6 kW.

Rezervor de apă: 5,3 litri.

Nivel sonor dB (A): 47.

Dimensiuni (L x l x H): 240 x 368 x 560 mm.

Greutate: 15 kg.   La TTK 95 E este posibilă dezumidificarea automată comandată cu higrostat , cu alegerea valorii dorite între 30 şi 90 % u. r. , în paşi de 5 %. Imediat ce este atinsă valoarea de umiditate aleasă, compresorul va fi deconectat automat, şi va fi pornit din nou, când valoarea de umiditate va fi depăşită. Ventilatorul funcţionează în continuare, iar afişajul digital rămâne activ. Astfel puteţi întotdeauna controla valoarea actuală a umidităţii relative .

  Circulaţia aerului poate fi adaptată oricărui tip de încăpere, cu ajutorul suflantei cu două trepte, funcţiunii swing pentru o distribuţie uniformă a aerului, precum şi a direcţiei de suflare reglabile.

  Dotarea confort a dezumidificatorului TTK 95 E este întregită de funcţiunea timer (temporizator), cea de uscare a hainelor , lumina de semnalizare a rezervorului plin precum şi de protecţia la preaplin, cu deconectare automată. În plus, filtrul de aer lavabil face posibilă curăţarea suplimentară a aerului, prin extracţia prafului sau părului de animale, iar racordul pentru montarea unui furtun de evacuare externă a apei facilitează funcţionarea de durată, nesupravegheată.

Datorită roşilor şi mânerului practic rabatabil, TTK 95 E poate fi transportat uşor , de la un loc de utilizare, la altul.   Manual de utilizare Dezumidificator TTK 95 E
Denumiri similare la Dezumidificator Trotec TTK 95 E: TTK95E
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^